Vergoedingen

De vergoeding van therapeutische elastische kousen ligt vast in de basisverzekering. Welk bedrag er precies vergoed wordt is per zorgverzekeraar verschillend. Wij dienen de aanvraag voor u in bij uw zorgverzekeraar. Houdt u bij aanschaf van de therapeutische elastische kous rekening met uw eigen bijdrage.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of met onze praktijk.

Garantie

We gaan er natuurlijk vanuit dat alle kousen helemaal in orde zijn, maar het kan gebeuren dat een kous kapot gaat. Wanneer dit een fabrieksfout betreft, valt dit uiteraard onder de garantie. Neemt u dan contact op met onze praktijk.

Klachtenregeling

Wij doen ons best u naar tevredenheid tot dienst te zijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat u toch niet helemaal tevreden bent over de dienst verlening of het uiteindelijke product. Schroom dan niet contact met ons op te nemen zodat we er samen uit kunnen komen.

Mocht inmenging van derden toch gewenst zijn is er de mogelijkheid bemiddeling aan te vragen bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (http://www.huidtherapie.nl/), of een klacht in te dienen bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (http://www.paramedisch.org/)

Via de website www.NVCZ.nl is het klachtenformulier te downloaden, waarna het ingevuld geretourneerd kan worden op het volgende emailadres: info@nvcz.nl