Vergoedingen

De vergoeding van therapeutische elastische kousen ligt vast bij uw zorgverzekering en het tarief kan daarom verschillend zijn. De kousen worden vergoed uit de basisverzekering en  wij dienen deze rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar.  U dient wel rekening te houden met uw eigen wettelijke bijdrage. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of met onze praktijk.

Garantie

We gaan er natuurlijk vanuit dat alle kousen helemaal in orde zijn, maar het kan gebeuren dat een kous kapot gaat. Wanneer dit een fabrieksfout betreft, valt dit  binnen een bepaalde termijn, onder de garantie. U kunt dan contact opnemen met onze praktijk.

Klachtenregeling

Wij doen ons best u naar tevredenheid tot dienst te zijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat u toch niet helemaal tevreden bent over de dienstverlening of het uiteindelijke product. Schroom dan niet contact met ons op te nemen zodat we er samen uit kunnen komen.

Mocht desondanks inmenging van derden toch gewenst zijn, kunt u online uw klacht melden op http://www.erisietsmisgegaan.nl  of een brief richten aan Erisietsmisgegaan, Postbus 3034, 3760 DA Soest.

 

 

logo er is iets mis gegaan.png

 

Ook is er de mogelijkheid bemiddeling aan te vragen bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (http://www.huidtherapie.nl/), of een klacht in te dienen bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (http://www.paramedisch.org/)